Pallyftare

Det finns pallyftare med handbroms, våg och i olika mått. Vi har med boogie och olika hjul för att det ska vara smidigt i just Er lokal. Palldragaren är en mycket god vän när det kommer till att flytta pall ergonomiskt och snabbt. Alla i personalen kan använda den då det ej ens krävs något truckkort för den manuella. Bra för kroppen och plånbok när truck ej finns tillgängligt, vissa kallar det även för handtruck. 

När du överväger att köpa en pallyftare är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer för att säkerställa att du väljer rätt modell som passar dina behov och arbetsförhållanden. Här är några punkter att tänka på:

Lyftkapacitet: Utvärdera den maximala vikten som pallyftaren behöver lyfta. Se till att välja en modell med tillräcklig lyftkapacitet för att hantera dina vanligaste laster.

Lyfthöjd: Bestäm hur högt du behöver lyfta lasten. Välj en pallyftare med en lyfthöjd som passar dina krav och som är lämplig för de höjder där du kommer att arbeta.

Hjulen: Vad behöver jag för hjul?

  • Nylonhjul är idealiska för användning på jämna golv och vid förflyttning av tunga laster, såsom gods som väger 1 ton eller mer.
  • Polyuretanhjul är att föredra vid förflyttning i butiker eller på ojämna ytor, eftersom de är betydligt tystare än andra alternativ. Däremot kan det bli besvärligt att använda polyuretanhjul vid förflyttning av laster som väger mer än 1 ton.
  • Singelhjul är att föredra när man hanterar laster som väger mindre än 1 ton och när man lastar pallar på långsidan. Singelhjul glider lättare över plankorna när man lastar pallen på långsidan.
  • Boggihjul är att föredra när man hanterar laster som väger mer än 1 ton, eftersom det ger en annan nivå av stabilitet. Boggi är särskilt användbart om man alltid lastar pallar på "vanligt sätt" på kortsidan. Det kan vara svårt för boggi att klättra över plankorna om man lastar pallen på långsidan.

 

Pallyftare

Pallyftare Quicklift

Pallyftare galvad - Pallyftare rostfri

Pallyftare med våg

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen