Pallställ

Vi på Rudells kan erbjuda dig kompletta lösningar för ditt lager gällande pallställ.

Vi är enda återförsäljaren i Sverige åt AR Racking och kan garantera ett både starkt och prisvärt pallställ. Vi skräddarsyr offerten efter era behov. 

Nya och begagnade pallställ

Som kund till oss kan du få snabb hjälp med att flytta, riva och bygga pallställ – En unik möjlighet vi kan erbjuda tack vare vår långa erfarenhet och våra maskiner.
Vare sig du söker efter nya pallställslösningar, eller om du önskar begagnat material, så hittar du garanterat det du önskar i vårt stora lager. Våra begagnade pallställ är självklart lika kvalitativa, och är ett bra sätt att värna om miljön och minska kostnaden. Hos oss finner du dessutom tillbehör så som påkörningsskydd, fallskydd m.m.

Offert och kontakt

Hos oss får du alltid kompletta offerter på material och arbete, och behöver inte oroa dig för oförutsedda kostnader. Har du frågor eller funderingar på vårt sortiment eller våra tjänster så är du alltid välkommen att kontakta oss!

0303-12828 info@rudell.se

Offert AR Racking?

Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på 0303-12828 för en offert på AR Racking

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Butik på blocket

Besök gärna vår butik på blocket där vi regelbundet lägger upp begagnade partier med pallställ, hyllställ och mycket mer.

Köp online

Pallställ och tillbehör går att lätt klicka hem i vår nätbutik