Rudells – Allt du behöver inom lagerinredning

Vi är ett familjeföretag med gedigen erfarenhet inom lagerinredning. Hos oss hittar du material som pallställ, hyllsystem och entresol, men vi erbjuder även tjänster inom allt som omfattar lager, förråd och industrier.
I vårt omfattande utbud hittar du allt som gör ditt lager komplett. Utöver nya material så kan vi även erbjuda ett stort sortiment av begagnade produkter så som pallställ och lagerhyllor. Ett utmärkt alternativ för dig som vill värna om miljön och samtidigt hålla nere kostnaderna.

 Vårt stora lager gör att vi dessutom kan ge dig snabba leveranser.
Söker du en helhetslösning? Kontakta oss gärna på 0303-128 28 så hjälper vi dig.
Välkommen till oss på Rudells!

 

Rudells blir AR Rackings enda återförsäljare i Sverige

• AR Racking stärker sin närvaro i Skandinavien.

• Rudells Lagerinredningar, specialister på lagerutrustning, blir en fast lokal partner.

• AR Racking erbjuder i Sverige sitt hela sortiment av bärbalkar, inklusive 2750 mm standardlängd.


Det ledande lagringssystemföretaget AR Racking går ett steg längre i sitt engagemang för den svenska marknaden tack vare ett strategiskt partnerskap med Rudells Lagerinredningar, ett specialiserat företag inom lagerutrustning. AR Racking, som redan har en stark position på danska och norska marknaderna, kommer att se sin expansion i de skandinaviska länderna stärkt tack vare Rudells, ett företag med mer än 20 års erfarenhet.

Rudells Lagerinredningar kommer att bli en fast lokal partner helt anpassad till AR: s strategier och värderingar: innovation, excellens och kvalitet i lagringslösningar. AR Racking -baserad i Bizkaia (Spanien) - anser sina distributörer som en sann förlängning av kärnan i sin verksamhet. Rudells Lagerinredningar identifierar fullt ut med AR Rackings åtagande att kontinuerligt förbättra sitt breda sortiment av produkter samt den höga konkurrenskraften hos sin logistikverksamhet som effektivt svarar mot kundernas specifika behov.

I Sverige kommer AR Racking i synnerhet att distribuera hela sitt sortiment av produkter för industriell lagring, inklusive 2750 mm standardlängd på bärbalk. Rudells Lagerinredningar, för sin del, kan lägga till sitt produktutbud AR Rackings förvaringssystem, bland annat mobila pallställ, djupstapling och Longspan hyllsystem. Tack vare detta partnerskap kommer Rudells Lagerinredningar att kunna erbjuda industriella lagringslösningar för tunga laster som uppfyller de strängaste europeiska standarderna.


Högt konkurrenskraftig kvalitet, priser och tidsfrister

Rudells Lagerinredningar, som är baserad i Kungälv, har upplevt en stadig tillväxt sedan etableringen som ett familjeföretag för mer än två decennier sedan. Det svenska bolagets framgång, som förklarades av VD Annelie Rudell, bygger på en klar förutsättning: "Det är viktigt att ha full kunskap om de produkter och tjänster som vi erbjuder som företag. I Rudells har vi arbetat noggrant med denna aspekt sedan dag ett, detta har gjort det möjligt för oss att ge bra service till våra kunder ".

Anders Rudells, en av företagets ägare, säger att partnerskapet med AR Racking kommer att tillåta Rudells Lagerinredningar att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser med väldigt bra leveranstider: "Vi kommer att kunna leverera standardprodukterna inom en vecka från fabrik. vilket är fantastiskt ".

Björn Rudell, en annan ägare, tillägger: "Sedan de första kontakterna med AR Racking har vi sett deras höga professionalism och deras detaljerade kunskaper i lagringslösningar".

Nära till den lokala marknadens verklighet

AR Racking, ett företag vars exportindex överstiger 85% och har en kommersiell närvaro i mer än 60 länder, arbetar nära med kunder och distributörer för att ge optimala lagringslösningar.

Jimmy Andersson, AR Rackings regionala områdeschef för Skandinavien, Östeuropa och Sydafrika förklarar: "Vi är väldigt nöjda med att öppna denna samarbetslinje med Rudells, vilket gör att vi får en större genomslag på den skandinaviska marknaden för oss på AR Racking. Det är mycket viktigt att erbjuda en nära service med konkret kunskap om verkligheten och lokala behov ".

AR Racking är en del av Arania-koncernen, en industrigrupp med företag med stor erfarenhet och omfattning, med en sektorsövergripande verksamhet baserad på omvandling av stål som går tillbaka över 75 år. AR Racking erbjuder marknaden ett brett sortiment av lösningar med höga certifierade kvalitetsstandarder. Den har en helautomatiserad produktionsanläggning och eget R & D & I-teknikcenter. AR Racking har utvecklat ett innovativt spårbarhetsförfarande vilket innebär att balkar och stolpar har ett unikt identifierande serienummer. Den tillverkar även som standard sina produkter i galvaniserad yta för att säkerställa optimal lagring även vid extrema temperaturer. Att vara en del av en stor stålgrupp och ha en fördjupad kunskap om materialets sammansättning och beteende ger AR Racking hög tillförlitlighet när det gäller att möta leveransfrister.