Lagerlådor Perstorp Plastic Systems

Staplingsbara lagerbackar, modulbackar & förrådsbackar i olika storlekar med en snygg matt yta.

En serie stapelbara plockbackar som följer gällande industristandard och är anpassade för 1000 mm breda hyllplan. Backarna är svenskproducerade och samstaplar med andra, på marknaden förekommande, modeller. Finns för fyra hylldjup - 300, 400, 500 och 600 mm. Finns med tillbehör som längsgående och tvärgående avdelare.

PPS lådor är gjorda av upp till 100% återvunnet material, Greenology Materials, och har exakt samma eller i många fall bättre egenskaper än nyvara.

Produktion sker i egen fabrik i Sverige, vilket gör att PPS själva kan anpassa materialblandningen efter användningsområde för produkterna. PPS arbetar med stora återtag av återvunna material – både PCR (Post Consumer Recycled) samt PIR (Post Industrial Recycled), där vi i egen process omarbetar de återvunna materialet till fullvärdiga polymerer som används till nya produkter. Genom eget labb, Greenology Tech Center, kontrolleras materialet. Dess egenska­per och kemiska sammansättning verifieras, samt frånvaro/kontroll av tungmetaller utförs.

Greenology Materials ger upp till 78% lägre CO2-avtryck jämfört med nyvara av samma polymer. Detta ger såklart fördelar när det gäller att minska koldioxidavtrycket genom hela värdekedjan, samtidigt som det minimerar er miljöpåverkan.

Med bakgrund i Perstorp, där Skandinaviens första plasttillverkning ägde rum i början på 1900-talet, har PPS lång erfarenhet och stor insikt i branschen. Allt högre krav ställs på hållbara processer och flöden och en produktutveckling med gröna material ska vara en självklarhet. Ett produktsortiment som blir avgörande i det stora hela kräver system för en hållbar process. Optimerade lokaler med energieffektiv tillverkningsutrustning och fokus på smarta flöden i kombination med innovativa produktionsmetoder bidrar till en klimateffektiv tillverkning och ett minimerat resursslöseri. Tillverkning finns i Gislaved där också ett av två logistikcenter ligger. 

Lagerlådor Perstorp Plastic Systems

Modulbackar Perstorp Plastic Systems

Förrådsbackar Perstorp

Eurobin Plastbackar Perstorp

Transportlåda med lock Perstorp

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen