Förvaring

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av förvaringslösningar för olika behov och verksamheter. Bland vårt sortiment hittar du verktygsskåp, förvaringsskåp, backskåp, miljöskåp, klädskåp och mycket mer.

Våra verktygsskåp är utformade för att säkert förvara och organisera verktyg och utrustning på arbetsplatsen, medan våra förvaringsskåp erbjuder mångsidiga lagringsmöjligheter för olika typer av material och tillbehör. Backskåp, robusta skåp i olka storlekar. Miljöskåp för att säkert lagra produkter och material i olika arbetsmiljöer.

För personalens kläder och personliga tillhörigheter erbjuder vi ett brett utbud av klädskåp i olika storlekar och konfigurationer. Dessutom tillhandahåller vi praktiska förvaringslösningar såsom golvställ, väggsystem, lagerlådor, förvaringsbackar och verktygspanel för att maximera ordningen och effektiviteten på arbetsplatsen.

Oavsett vilken typ av förvaringsbehov du har, så kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning för din verksamhet. Önskar Ni personlig service når Ni oss på 0303-12828 eller via mail

Kontakta oss om Ni inte hittar vad Ni letar efter

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen